Igrica: Far Cry 3

Igrica: Far Cry 3

Opis: Far Cry 3

Far Cry 3 se odvija u predivnom i opasnom tropskom okruženju koje obiluje divljim svetom i koje je u opasnosti zbog pirata i narko dilera koji narušavaju njegov mir.


Ugroženi raj koji istražujete je šarenolik i neobuzdan, mami vas da istražujete sve njegove kutke i da otkrijete nove načine za uživanje u open-world svetu koji se pruža ispred vas. Ova igra budi želju u vama da završite svaki zadati izazov, svaku misiju i da istražite sve do poslednje obeležene ikone na vašoj mapi. Vi postupno i polako putujete kroz prostranstva dva osunčana i grešna ostrva, lovite retku divljač, dostavljate lekove onima kojima su potrebni i skidate kožu ajkulama kako bi ste napravili nove, lepe novčanike i torbice.


Far Cry 3 je sjajna igra koju kvare jedino poneki iritantni elementi dizajna i nedosledna priča koja se često bavi nekim uopštenim plemenskim klišeima kako bi imala neko dejstvo.

Kada se izostave ti klišei i zađe dublje u priču, ona ipak uspeva da predstavi neke značajne ideje. Potrebno je malo više vremena kako bi se teme ujedinile u jednu koherentnu celinu, ali u nekim slučajevima čak i ta nekoherentnost ima smisla. Kao protagonista Jason Brody, vaš glavni zadatak je da spasite prijatelje od strašnog pirata Vaasa, ali se taj zadatak pretvara u vaše lično putovanje prožeto drogama i podstaknuto željom da sledite nove i uzbudljive duhovne staze. Ti prijatelji koje želite da spasite su suviše plitki za vas kako bi ste mnogo marili za njih, i ta njihova plitkost pruža Jasonu priliku da sagleda sebe iznutra bez nekog osećaja krivice i odgovornosti prema njima, dok ga sve više opčinjavaju običaji lokalnog plemena Rakyata koje ga je uzelo pod svoje okrilje.

Način na koji se dešavaju neki događaji u igri, nakon nekog vremena, zamagljuju granicu između stvarnosti i Jasonove drogom poremećene mašte.


Izvor: itnetwork.rs

No comments

Post a comment

Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage