Šta su "City Break" putovanja?

Šta su "City Break" putovanja?

Savremeni način života u svetu traži sve češće potrebe za odmorima koji traju kraće u vidu produženog vikenda. Užurban način života i česti stresovi uzrokuju pojavu vikend putovanja, ili popularno nazvano "City Break" putovanja. 

VENECIJA


"City Break" putovanja su putovanja koja traju u zavisnosti od toga koliko imate na raspolaganju novca i slobodnog vremena za planirani put.

Kako u svetu, tako i kod nas, mnoge turističke agencije uvele su ovaj vid putovanja u svoje redovne aranžmane. 

"City Break" destinacije su veoma raznolike. Ako putujete iz Beograda najčešči gradovi koji se nude u autobuskom aranžmanu za mini odmor, razgledanje ili šoping su: Bled, Bohinj, Venecija, Trst, Verona, Klagenfurt, Beč, Salzburg, Budmipešta i Prag.

BLED

RIM

Malo dalje "City Break" destinacije koje su u ponudi sa avionskim prevozom su: Štutgart, Frankfurt, Berlin, London, Rim, Atina, Amsterdam, Madrid, Barselona, San Sebastian, San Petersburg i Pariz. 

Uskoro je kraj godine, i ako pravite planove da se častite jednim kratkim i brzim putovanjem, možda su ova "City Break" putovanja upravo idealna za Vas ...

SAN PETESBURG


Tekst i fotografije: N.V.

No comments

Post a comment

Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage