Mobilna aplikacija za razgledanje Kalemegdana

Mobilna aplikacija za razgledanje Kalemegdana

Za razgledanje Beogradske tvrđave od danas je dostupna mobilna aplikacija, kojom se posetiocima pruža mogućnost da se na najsavremeniji način (pomoću svojih mobilnih telefona) upoznaju sa istorijom i spomeničkim nasleđem Beogradske tvrđave i grada Beograda. Oroundo aplikacija, na jednostavan način, korisnike vodi na 26 lokacija na Beogradskoj tvrđavi, uz fotografije, tekstualni i audio zapis. Na kanalu „Beogradska tvrđava“ predstavljen je 56-tominutni audio sadržaj sa informacijama o značajnim mestima na tvrđavi i istorijskim podacima. Aplikacija je dostupna na šest jezika: srpski, engleski, francuski, nemački, španski i ruski.

JP "Beogradska tvrđava" prvi je zvanični srpski partner evropske mreže Oroundo, koja nudi mobilne platforme za promociju kulturnog nasleđa.

Aplikacija se može preuzeti u Suvenirnici Beogradske tvrđave, u Stambol kapiji na Gornjem gradu Beogradske tvrđave. Aplikacija se može preuzeti uz kod po ceni od 250 dinara. 


Izvor: http://www.danas.rs

No comments

Post a comment

Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage