Čarobni napitak za vitkost

Čarobni napitak za vitkost

Svi zavidimo Dženifer Lopez na savršenom izgledu. Zato nam je otkrila recept za svoju odličnu liniju i mladalačko lice...
Dženifer Lopez u slobodno vreme bavi se humanitarnim radom, a jedan od nenih projekata je Centar zdravog detinjstva. Reč je o programu koji promoviše zdravu ishranu kako za decu tako i za odrasle.

Atraktivna pevačica pojavila se na humanitarnom događanju, a sve kako bi sa svojim fanovima podelila jedan deo njene dnevne rutine. Reč je o najzdravijem obroku u danu - doručku koji lepa Dženifer nikada ne preskače, a koji se nalazi u samo jednoj čaši prepunoj vitamina i minerala.

"Znala sam da mi hrana koju jedem ne daje energiju što sam i osetila na svom telu. To su jela i moja deca pa sam se zapitala da li je to dobro za njih? I tako sam postala spremna da isprobam nešto novo", izjavila je Dženifer i dodala kako bez ovog napitka ne započinje dan.

Sastojci:

- 1 šaka svežeg spanaća
- 1 zamrznuta banana
- 1 šoljica pirinčanog mleka
- 2 kašike bademovog ili kukuruznog maslaca
- 1 kašika proteinskog praška

Priprema:

1. Sve sastojke ubacite u blender
2. Miksajte dok se sastojci ne sjedine
3. Napitak pijte ujutro ili između obroka.Izvor: lisa.rs

Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage