Vreme je za sređivanje ormana: 5 stvari na koje treba da obratite pažnju

Vreme je za sređivanje ormana: 5 stvari na koje treba da obratite pažnju

Vaš mali modni kutak zaslužuje osveženje, a s obzirom da se bližimo prelasku u novu sezonu, sada je idealan trenutak za to!


Savršeno raspoloženje

Sve dok ne budete potpuno sigurni i odlučni da želite da se uhvatite u koštac sa svojom garderobom, ne započinjite ništa. Jer u protivnom ćete se u pola posla naći s ogromnim hrpama odeće svuda oko vas i nedostatkom volje da posao privedete kraju i opet nećete uraditi ništa.


Izvadite sve iz ormara

Kad kažemo sve, doslovno mislimo sve do zadnjeg komada odeće. Odmah u početku odeću prilikom vađenja možete slagati na nekoliko gomila - ona sa potpuno iznošenom odećom,  sa omiljenim komadima,  sa odećom za koju niste sigurni šta biste sa njom, sa odećom u koju više ne možete da stanete... Kada odeću jednom podelite, biće vam lakše da napravite selekciju.Organizacija

Nema ništa lepše od besprekorno složenih i organizovanih garderobera, a uz samo malo truda i neznatnu investiciju, vaša garderoba može zasijati punim sjajem. Uputite se do Ikee ukoliko ste u mogućnosti, ili bilo koje slične radnje koji nudi praktična rešenja za organizovanje stvari i bacite se na posao.


Dekoracija

Što vam ormar bude na oko lepši, to ćete imati više želje da ga održavate ga čistim i urednim. Uredno složite cipele, na stari šal koji retko nosite uredno izložite omiljene komade nakita, pažljivo složite torbice, rukavice i sve ostale omiljene aksesoare. 
Budite nemilosrdni

Nemojte postati sentimentalni oko svakog komada garderobe. Rešite se svega u što više ne možete da stanete, svega što niste nosili duže vreme, svega što ste povremeno nosili, ali mrzite iz dna duše i svega u čemu nikada više ne možete da se zamisliti.


Izvor: cosmopolitan.rs


No comments

Post a comment

Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage