Alpsko-Jadranski festival, Hafenfest

Alpsko-Jadranski festival, Hafenfest

U periodu od 31. maja do 2. juna 2018. godine u Klagenfurtu se održava jedinstveni Alpsko-Jadranski festival na jezeru Wörthersee, pod imenom "Kärntner Alpen Adria Hafenfest". Ovaj festival održava se tradicionalno od 2012. godine i posvećen je kulinarstvu i muzici na prostoru izmedju Alpa i Jadrana.
Kao i prethodnih godina, mogu da se probaju ukusni kulinarski specijaliteti iz Koruške, Hrvatske, Slovenije, Italije i Mađarske, a izlagači obećavaju ukusne poslastice za svačiji ukus i džep. U ponudi će biti tradicionalni istarski riblji spacijaliteti, praseće pečenje kao i Koruški pikantni specijaliteti. Ove godine po prvi put na festivalskoj trpezi najavljuju se i bosanski ćavapi.


Za decu i mlade do 16 godina organizuje se obilje zanimljivih igara u kojima mogu uživati i takmičiti se, a u takmičenju super talenat - veština i akrobacija, biraće se najbolji izvođač koga očekuje vredna nagrada od 7 dana besplatnog skijanja u Snowspace Flachau, za pobednika i njegovu porodicu.

Datum održavanja festa
31.05. - 02.06. 2018.Autor: Nataša V.


Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage