Jednostavno ukusno - Dani "Otvorene kuhinje" u Ljubljani

Jednostavno ukusno - Dani "Otvorene kuhinje" u Ljubljani

Zamislite šetnju ulicama Ljubljane u šarenilu boja, mirisa i ukusa koja Vas vodi po celom svetu! Ako ste gurman ili turista, a zateknete se petkom u Ljubljani, obavezno posetite jedinstveni kulinarski događaj "Otvorena kuhinja". 

Od 2013. godine ova ljubljanska kulinarska manifestacija redovno se organizuje svakog sunčanog petka u intervalu od 10 do 21 čas.  Pogačarjev trg oživi u različitim bojama, ukusima i aromama od proleća do jeseni i privlači hiljade posetilaca i ljubitalja domaće i internacionalne kuhinje.

Šetajući između štandova šarenog tržišta kulinarskih proizvoda osetićete mirise japanskog sladoleda, kineskih rakova, azijskih specijaliteta, bledske krempite, roštilja, hamburgera, kao i kuvanog vina i pečenih marona. Teško ćete odeleti a da ne probate bar jedan specijalitet bilo kog domaćeg ili internacionalnog jela. 

Ukoliko dolazite u Ljubljanu, svratite i uživajte u šarenilu boja i ukusa Otvorene kuhinje, magičnoj Ljubljani, i zabeležite okom objektiva sve ono što vam se svidi.....Tekst i fotografije: Nataša Č.V.

No comments

Post a comment

Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage