Prvi sneg... Ulicama Klagenfurta

Prvi sneg... Ulicama Klagenfurta

Posle relativno tople jeseni, zima  se nečujno uvukla u Klagenfurt. Pao je i prvi sneg. Kao i tokom cele godine vedro plavo nebo i zubato sunce prosto Vas mame da se prošetate gradom i uživate u belilu koje Vas okružuje.
Drveće nije više zeleno, ali njihove gole grane dobile su belu odeću. U vazduhu se oseća svežina i svuda okolo se širi opojan miris pečenog kestena koji možete kupiti na skoro svakom ćošku u centru grada.

Kada sneg prekrije ulice Klagenfurta grad deluje potpuno čarobno, a priroda je kao iz bajke. Svaki kutak grada izgleda kao najlepša razglednica sa zimskim motivima.

Iako je svuda okolo sneg, sve biciklističke  staze su očišćene i bez problema, ako ste ljubitelj biciklizma, i  po najhladnijim zimskim danima možete uživati u vožnji kroz grad ili do samog jezera.
Austrija se nalazi u samom vrhu u kategoriji zimskog odmora i zimskih sportova uz vrhunski kvaliet usluge. U Klagenfurtu i njegovoj okolini možete da se sankate, skijate, klizate, uživate u nordijskoj šetnji ili da se sunčate na najtoplijem Alpskom jezeru Wörthersee.

Autor: N. V.

Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage