ART PRODUCT SHOP

ART PRODUCT SHOP

ART PRODUCT SHOP 


Oplemenite svoj dom ili poslovni prostor slikama 

Zidovi prostora u kojem živimo i radimo mogu da budu dosadni, bledi i prazni. Sasvim sigurno u svom domu imate makar jedan zid koji stoji potpuno prazan, i koji Vas navodi da se i sami osećate tako. Umesto da svakoga dana gledate u istu praznu površinu, obogatite je nekom lepom slikom i unesite osveženje u prostor koji Vas okružuje.

Kako platiti naručene slike? 

Naručene slike možete platiti putem bilo koje kreditne kartice koju imate na svom PayPal računu. Ukoliko ne raspolažete PayPal računom tada naručene slike možete po primljenom predračunu platiti na naš bankovni račun na sledeće načine:

 1) virmanom (za pravna lica - preduzeća);
 2) putem opšte uplatnice.

Napominjemo da su troškovi transfera (slanja i isporuke pošiljke) detaljno objašnjeni za svaku sliku. Naručene slike možemo isporučiti tek nakon evidentirane uplate.


Da li je sigurno kupovati kreditnom karticom?

Da, Art product Shop Vam garantuje sigurnost “online” kupovine.

PayPal je posrednik u prodaji naših umetničkih dela/usluga, koji omogućava mušterijama da kupuju različitim metodama plaćanja. Ovi metodi plaćanja uključuju kreditne/debitne kartice: Visa, Mastercard, Discover, American Express, Diner's Club, JCB.

Svaka kupovina od PayPal.com je 100% sigurna.


Šta ako ne platim naručeno putem predračuna?

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogucnosti da platite naručene artikle na osnovu predračuna, smatraćemo da ste odustali od narudžbine. Posetite nas ponovo.


Dostava slike

Kupcima nudimo dostavu naručenih artikala, u više od 200 zemalja sveta, putem PTT pošte Srbije i "od vrata do vrata" putem kurirske PostExpress DHL pošte.


Kolika je cena dostave?

Cena dostave zavisi od zemlje dostave i težine paketa, i zaračunata je prema važećem cenovniku odabrane poštanske službe. Cenu dostave plaćete prilikom preuzimanja robe.


Šta ako pri transportu dodje do oštećenja pošiljke?

Art product Shop garantuje ispravnost pošiljke. Naručena umetnička dela upakovana su na način da se izbegne bilo kakvo oštecenje prilikom uobičajenog transporta.


Šta ako kupac ne prihvati pošiljku?

Vaš paket će, u mestima gde postoji organizovana poštanska dostava, biti dostavljen na Vaš stan. U mestima gde ne postoji organizovana dostava, pošta će Vas obavestiti o prispeću pošiljke, kao i o vremenu i mestu preuzimanja. Ukoliko paket ne preuzmete u navedenom roku, isti će biti vraćen pošiljaocu, u ovom slucaju na adresu Art product Shopa.

Za paket koji niste preuzeli nemate pravo na povraćaj novca.

Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage